Annonse: event med Travel Value & Urban Decay

I kveld var jeg på en hyggelig event på Oslo Lufthavn i forbindelse med lanseringen av Urban Decay sin Naked Cherry øyenskygge-palett. Det er en nydelig palett som følger Naked-serien, altså er det farger i paletten som skal passe alle. Vi fikk en demo av hoved-makeupartisten til Urban Decay i Europa, og hun fortalte at mange er redde for å bruke rosatoner fordi man tror øynene kan se slitne ut – men hun sa at disse fargetonene faktisk gjør hvitene i øyet enda hvitere, slik at man ser mer opplagt ut.

Jeg har personlig kun erfaring med sånn 3 produkter fra Urban Decay: Naked 2-paletten, Primer potion og Heavy Metal glitter-linerne (sistnevnte er mitt favorittprodukt fra UD so far). Men etter å ha hørt på makeupartisten ble jeg nesten litt flau – hvordan kan jeg IKKE ha prøvd Allnighter setting-sprayen?? Den er jo fantastisk?! I tillegg har UD en tilsynelatende sinnssyk liquid liner, dere vet jo hvor kresen jeg er på liquid linere, og et kompakt settingpudder som er vannavstøtende. Fokuset til Urban Decay er jo langvarig sminke – and I’m sold. Så, når jeg reiser til London på fredag tenkte jeg å kjøpe de produktene på flyplassen. Har dere prøvd de? Hva er dine favoritter fra Urban Decay?

Stjerneproduktet til Urban Decay: Allnighter Settingspray. Naked Cherry-palettet kan kjøpes på Taxfree i Norge, samt finnes det på Kicks.no. Husk at disse produktene er billgere på Taxfree enn i vanlig butikk da det gjelder spesielle toll- og momsregler på Taxfree-varer. Også om du reiser innenlands, faktisk!