Hei, og velkommen til min verden!

Jeg er en 26 år gammel sminkeentusiast fra Bergen bosatt i Oslo. Min store lidenskap er sminke og kreativitet – ingenting gir like mye ro i sjelen som å sitte seg ned med ansiktet og kroppen som lerret, og bruke timesvis på å leke seg med farger og uttrykk for å skape noe. Jeg er også, som alle andre sminkeentusiaster, besatt av å prøve nye produkter og følge med i markedet. Foruten å være aktiv på Instagram, Youtube og Snapchat vlogger jeg på Norges største snapvlog for beauty: @beauty.cult

På denne bloggen deler jeg produkter, looks, tips og triks, mote og livsstil generelt.

Jeg håper du koser deg med min lille blogg! Og legg gjerne igjen en kommentar under innleggene om du har noe på hjertet – jeg elsker å snakke med dere.

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvilket kamera bruker du? 
Til filming: Canon G7X
Til bilder: Canon G7X og Samsung NX3000

Hva er din Youtube-kanal?
Kanalen min finner du her

Hva er din Instagram?
@helenehemera 

Hva er din snapchat? 
@makeuphelene – add meg da vel!

Hva bruker du til å redigere bilder?
Til Instagram: Facetune og Instagram sin egen redigeringsfunksjon
Til bloggen: Photoshop

Hvem har designet bloggen? 
Tina Mordal

Hvorfor merker du så mye med annonse? 
I tråd med norsk lovgivning er bloggere pålagt å merke innhold med “Annonse” eller “Reklame” dersom vi har fått produktene som omtales i innlegget tilsendt gratis. Dette betyr likevel ikke at jeg får betalt for å si noe om produktet – det er opp til meg om jeg vil snakke om og vise frem produktet. Jeg poster kun innlegg med tilsendte produkter dersom jeg mener det er noe du som leser vil ønske å se, for eksempel fordi produktet er en ny lansering med en viss nyhetsverdi, eller fordi jeg har gjort meg opp en mening om det (enten det er positivt eller negativt). Jeg kommer ALLTID til å merke mine innlegg, både for min egen del og for din del. Jeg vil at du som leser av bloggen min skal være opplyst, jeg hater selv følelsen av å føle seg ført bak lyset på grunn av manglende merking.